Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini tatminkâr görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler dide önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dışarı dürüst faaliyet kal konusu başüstüneğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yangın kapısı dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları öteki yangın kapısı türleri arasındadır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve şayan fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kaçış yolları, bir mimarinın herhangi bir noktasından görev seviyesindeki caddeye kadar Yangın Merdiveni Kapısı olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Birlik çışitaların ve muvasala yollarının zirda belirtilen şartlara makul olması gerekir:

Yangın merdiveni bapsı Yangın Kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi yürekin bu unsura özen edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page